Top Nav

Blockchain, ekonomiyi nasıl dönüştürecek? [TED Talks]

Tem 28, 2018 0 comments
Haberin Özeti
Blockchain'i sadece ekonomik bir devrim olarak nitelemek, bu sıra dışı teknolojinin yapabileceklerini görmezden gelmek olur. Yaklaşık iki yıl önce Bettina Warburg'un TED etkinliğinde yaptığı konuşma, tam da bahsettiğimiz bu hususta bizleri çok güzel bir beyin fırtınasına davet ediyor. Warburg, konuşmasında, Blockchain'in en temelde insan yaşamındaki belirsizlikleri ortadan kaldıracağını ve ekonomik bir dönüşümü tetikleyeceğini vurguluyor. Bu konuşmayı izlerken değişimin ayak seslerini duyacaksınız. Bizleri çok heyecanlandıran ve keyifle izlediğimiz TED konuşmasını aşağıdaki video aracılığıyla izleyebilirsiniz. Videonun ardından görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!


Blockchain, şu sıralar herkesin konuştuğu ve hakkında yorum yaptığı bir teknoloji. Tüm yorumlar bir yana sanırım ona dair hepimiz, insanlık olarak bir devrimin kapısında olduğumuz görüşünde birleşiyoruz. Ekonomiden siyasi yönetimlere, insan haklarından doğanın korunmasına kadar sayısız alanda insanlığa fayda sağlaması beklenen bu teknoloji, henüz emekleme aşamasında ve birçok kişi için çok sayıda belirsizlik içeriyor. Siz de bu grupta yer alıyorsanız ve Blockchain'e dair soru işaretleriniz varsa, bu içeriğimiz size aradığınız yanıtları bulma konusunda yardımcı olabilir.

Blockchain'i sadece ekonomik bir devrim olarak nitelemek, bu sıra dışı teknolojinin yapabileceklerini görmezden gelmek olur. Yaklaşık iki yıl önce Bettina Warburg'un TED etkinliğinde yaptığı konuşma, tam da bahsettiğimiz bu hususta bizleri çok güzel bir beyin fırtınasına davet ediyor. Warburg, konuşmasında, Blockchain'in en temelde insan yaşamındaki belirsizlikleri ortadan kaldıracağını ve ekonomik bir dönüşümü tetikleyeceğini vurguluyor. Bu konuşmayı izlerken değişimin ayak seslerini duyacaksınız. Bizleri çok heyecanlandıran ve keyifle izlediğimiz TED konuşmasını aşağıdaki video aracılığıyla izleyebilirsiniz. Videonun ardından görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!


Tags: Blockchain, Ekonomi, TED, Bettina Warburg, Dönüşüm, Devrim, Yaşam, Değişim

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Öne Çıkanlar

Bize Yazın