Top Nav

Karşı tarafla para transferi yaparak iletişim kuran 5 efsane kişi

Kas 22, 2019 0 comments
Banka havalelerinin sadece para transferi amaçlı yapıldığını düşünenlerdenseniz şaşırmaya hazır olun. İletişimi seven insanoğlu para transferi esnasında kendisine sunulan mesaj alanını da elbette değerlendirecekti. Kimi zaman sevginin, kimi zaman öfkenin, kimi zamansa yardım amacının hakim olduğu bu mesajlar, para transferlerinin bir köşesinde kendilerine sıklıkla yer bulabiliyor. Gelin, bu konuda şu ana kadar nelere şahit olmuşuz, şöyle bir yakından bakalım!

#1: Kuruşlarını feda eden eski sevgili

Kız arkadaşı tarafından her yerden engellenince 10 kuruşluk para transferleri yaparak mesajlarını ileten koca yürekli eski sevgili, seni unutmadık. Özellikle Game of Thrones’a ders verecek nitelikteki “Sen 10 kuruşa değmezsin” finalin hala hafızalarımızda.

#2: Random güler gibi öfkelenen kiracı

Ödemediği aidat yüzünden kendisini icraya veren yöneticisinden intikam almak için işlem yaptığı banka havalesine gizli bir şekilde hoş olmayan ifadeler bırakan kiracı... Senin bu ilginç intikamın da hala akıllarımızda. Sana La Casa De Papel’den teklif gelse hiç şaşırmayız valla.

#3: Gerçek bir melek olan İngiliz vatandaş

Yolda bulduğu cüzdanı, sahibine ulaştırmak için 1’er penny’lik para transferleri üzerinden karşı tarafla iletişime geçen Simon Byford, hepimizin kalplerini fethetmeyi başarmıştı. You’ll never walk alone Simon!

#4: Küçük sürprizler yapan sevgili

“Ona küçük sürprizler yapın” ifadesinden yola çıkan Doruk arkadaşımız, çıtayı çok yukarı çıkarmasa da belli bir seviyeye taşımayı başarmıştı. Mutluluğunuz daim olsun güzel çift.

#5: Transfer isteyen fanatik taraftar

Beşiktaş taraftarının Anderson Talisca transferi için kulübe gönderdiği paralar ve gönderimlere iliştirdikleri mesajlar uzun süre konuşulmuştu. Bu sayede dünyanın en ateşli taraftar topluluğunun “yaratıcılık” gibi yeni bir özelliğiyle daha tanışmış olacaktık.

BONUS: Sınırları ortadan kaldıran TransferGo’lu

Nasıl kaldırmasın ki? TransferGo ile her gönderim; içerisinde sevgi, özlem ve mutluluk duygularının yer aldığı bir mesaj adeta. Ayrıca ücretsiz ve oldukça hızlı. Durum böyle olunca ortada sınır falan kalır mı?

Örneğin iş nedeniyle yaklaşık üç aydır Frankfurt’ta bulunan Ahmet Bey, İstanbul’daki eşine ve kızına, para transferi aracılığıyla belirli aralıklarla sürpriz yapıyor. Üstelik bu transferleri, sadece TG ile başlayan müşteri numarasını kullanarak her seferinde kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştiriyor. Ne güzel hayat valla. Siz de TransferGo’nun güzelliklerinden faydalanmak isterseniz aşağıdaki linki kullanabilirsiniz! 😊

➤  Bugün TransferGo ile tanışın!  🌎 💸 💙



Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Öne Çıkanlar

Bize Yazın