Top Nav

NFT olarak satılan “Charlie bit my finger” Youtube’dan siliniyor

May 27, 2021 0 comments
2007’de yayınlanan ve Youtube’un gelmiş geçmiş en çok izlenen videolarından biri olan Charlie bit my finger (Charlie parmağımı ısırdı) videosu NFT olarak satıldı. Videonun sahibi Davies-Carr ailesi, içeriğin yakında Youtube’dan silineceğini duyurdu. 

NFT satışları, alıcılara orijinal ve benzersiz dijital çalışmaların tek sahibi olma hakkını veriyor. Son birkaç aydır NFT olarak satılan popüler resimler ve videolar görüyoruz. Bu yılın Şubat ayında popüler Nyan Cat içeriği NFT olarak yaklaşık 600 bin dolara satıldı. Mayıs ayında ise Disaster Girl’ün 500 bin dolarak satıldığını gördük. Ve sıra Charlie bit my finger videosuna geldi.


2000’li yılların en unutulmaz viral içeriklerinden olan videoda, Harry adında küçük bir çocuğu, yürümeye başlayan erkek kardeşi Charlie'yi tutarken görüyoruz. 55 saniyelik video boyunca Charlie, Harry'nin parmağını iki kez ısırıyor ve ikilinin sevimli anları ekrana yansıyor. İlerleyen saniyelerde ise yıllarca unutulmayacak o sözü duyuyoruz: "Ouch, Charlie! Charlie bit me!"
 

Artık iki genç kardeş olan Harry (17) ve Charlie (15), satışın bir sonraki popüler videoları için iyi bir fırsat olacağını söylüyor. İçeriği satın alan kişi, videonun iki yıldızıyla kendi viral içeriğini oluşturma fırsatına da sahip oldu.

Popüler videonun NFT olarak satışı 22 Mayıs günü yapıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Öne Çıkanlar

Bize Yazın