Top Nav

Lloyds, çalışanlarından haftada iki gün ofise dönmelerini istiyor

Nis 30, 2023 0 comments
Lloyds Banking Group, hibrit çalışanların, haftada en az iki günlerini ofiste geçirmelerini gerektiren yeni kurallara uymalarını sağlamak için ofis kart verilerini kullanacak.

İlk olarak Financial Times tarafından bildirilen gelişmeye göre Lloyds CEO'su Charlie Nunn, değişikliğin şu anda hibrit bir modelde çalışan ofis personeli için geçerli olacağını ve büyük çoğunluğun değişikliğe Eylül ayına kadar geçiş yapmasının beklendiğini söyledi.

Kart okutmaya ilişkin veriler, ofis devamlılığını izlemek üzere banka yöneticileriyle paylaşılacak. Personel yeni kurallara uymak istemezse, yöneticiler personelle görevleri hakkında daha ciddi konuşmalar yapabilecekler.

Nunn, konu hakkındaki görüşlerini "Bu değişiklik, birbirimizi desteklemek ve eşitlik yaratmakla ilgili. Esnek çalışmanın herkes için adil, kapsayıcı ve üretken olmasını istiyoruz."

Nunn ayrıca yakında banka olarak, çalışanların tam zamanlı ancak daha az gün çalıştıkları sıkıştırılmış yeni çalışma sisteminin pilot uygulamasını yapacaklarını söylüyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Öne Çıkanlar

Bize Yazın