Top Nav

Twitter, eToro aracılığıyla kripto para ticareti sunacak

Nis 13, 2023 0 comments
Elon Musk'ın Twitter'ı finansal bir süper uygulamaya dönüştürme arzusu, eToro ile yapılan bir ortaklık aracılığıyla kullanıcılarının hisse senetlerine, kripto para birimlerine ve diğer finansal varlıklara erişmesine olanak tanıyacak bir özelliğin kullanıma sunulmasıyla ilerliyor.

Şu anda, Twitter'ın "cashtags" özelliği aracılığıyla TradingView'den gerçek zamanlı alım satım verilerini görüntülemek zaten mümkün, burada alım satım sembolleri için yapılan bir arama, bir API aracılığıyla hisse senetlerinin dolar fiyatını ortaya çıkarıyor.

Bir eToro sözcüsünün CNBC'ye yaptığı açıklamaya göre, eToro ortaklığıyla birlikte Twitter cashtag'leri, çok daha fazla enstrümanı ve varlık sınıfını kapsayacak şekilde genişletilecek ve kullanıcıların hisse alıp satabilecekleri bir ticaret platformuna erişim sağlayacak.

eToro'nun CEO'su Yoni Assia CNBC'ye verdiği bir röportajda "Son üç yılda muazzam bir şekilde büyüdükçe, giderek daha fazla kullanıcımızın Twitter'da etkileşime girdiğini ve kendilerini piyasalar hakkında eğittiğini gördük. Şirketlerin finansal analizleri ve dünyada olup bitenler hakkında çok kaliteli, gerçek zamanlı içerikler var. Bu ortaklığın bu yeni kitlelere ulaşmamızı, Twitter ve eToro markalarını daha iyi bir şekilde birbirine bağlamamızı sağlayacağına inanıyoruz." dedi. 

Twitter'ın başına geçtiğinden beri Musk, platformu Çinli sosyal medya uygulaması WeChat'in çizgisinde bir finansal süper uygulamaya dönüştürme planlarını ortaya koydu. Bu hafta başında Musk'ın, PayPal'ın X.com olarak bilindiği ilk günlerine atıfta bulunarak, Twitter'ı X Corp olarak yeniden markalaştırmasının ortaya çıkması bu planları biraz daha netleştirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Öne Çıkanlar

Bize Yazın